Hjemmeside
Hjem oppussing og vedlikehold | Eloter
Video / Handle / Forum

Bygge en garasje 3 - fundament

Intro - Materialer - Foundation - Legging Wall - Posisjonering / Framing - Tak montasjeteknikk - vindsperre - Windows - Fasader / bjelkelaget - Felt / asfalt


Stiftelser

Denne delen er ikke ment å gi deg nødvendig opplæring for å helle garasjen såle. Dette er ikke fordi det er utenfor evner til nybegynner byggherre, selv om mange gjør kontrakt ut denne jobben. Helle en skive er innenfor de fleste menneskers evner. Imidlertid

Flash player Du bør få Adobe Flash Player slik at du kan se vår video.


motsetning tre framing, som kan korrigeres dersom feil konstruert, er arbeidet ditt på skive "satt i stein" ... bokstavelig talt. På grunn av dette og det faktum at så mange lokale koder og praksis gjelder betongplater, har vi bare berørt temaet. Skulle du bestemmer deg for å gjennomføre dette prosjektet, foreslår vi at du snakker med lokale fagfolk for å være sikker på at du vet hva du gjør. Ha en profesjonell inspisere skjemaene før betongen helles og leie en profesjonell til å jobbe med deg i løpet av betong helle som du må være sikker på å få alt riktig første gang. En skive fundament er laget ved å bygge tre former og støping inn i disse skjemaene. En fotfeste grøft er gravd rundt omkretsen å gi ekstra tykkelse langs kanten av platen, som ellers ville være stress områder og det svakeste punktet.

Sand eller grus er spredt under der støpes. Dette er så under-slab område vil ikke komprimere under vekten av betong og forårsake hellen å synke.

En visquine fuktsperre er montert over sand eller grus (i enkelte områder nedenfor) for å stoppe fukt fra å reise opp i skive gjennom kapillærkraft. Netting er plassert i sentrum av platen og armeringsjern (stålstenger) i fotfestet områdene for å legge stivhet i betong for å hindre sprekkdannelser.

Lokal kode vil diktere slike ting som tykkelsen på skive, tykkelsen på fot, bredde fot, dimensjonering av netting, tykkelsen på lag med grus eller sand, størrelse og plassering av armeringsjern og plassering av bolter eller stiftelse ankere. Metal fundament ankere eller anker bolter er innebygd i den ferske betongen å sikre garasje veggene til fundamentet. Mange garasje plater har også et senter avløp for bil eller båt vasking.

Sill (nederst) plater

De vanligste feilene:

 1. Ikke sjekker for å se om skive stiftelsen er firkantet.
 2. Bruk dårlig bøyd lager.
 3. Ikke utjevning dørterskler.
 4. Ikke kutte topplaten slik at det bryter i sentrum av en stud.

Karmen plater for en garasje er vanligvis 2 "x 4" trykkimpregnert eller Redwood horisontale innramming medlemmer som er boltet eller festet med stiftelsens ankere eller anker bolter til stiftelsen (eller betongplate). Dette er også den eneste eller bunnplatene som stud garasje veggen. Formålet med karmen plate er å forankre garasjen rammer til stiftelsen, for å vatre grunnmur og å holde de ubehandlede rammer medlemmene ute av kontakt med betong der vannansamlinger kan føre dem til å råtne.

Metallet fundament ankere eller anker bolter vil ha vært innkapslet i og bør stikker fra stiftelsen etter at betongen ble skjenket. Disse enhetene vil forankre Dørterskler (bunnplaten), og dermed veggen, til fundamentet. Lokal kode * vil spesifisere plassering av terskellister ankere eller bolter. Vanligvis fundament ankere skal være forankret i minimum 6 "inn i betongen med svingen Anchors løpet Bottom Plate og Nail Secure øvre stilling delt inn i 5/8" brede faner som vil stroppen over de 2 "x 4" dørterskler. Disse øvre tappene har hull for å imøtekomme spesielle festeanordninger spiker 1 og 1/4 tommers lengde. To spiker slås inn i hver side av karmen platen gjennom hullene i kategoriene. De øvre endene av kategorien er så bøyd over tallerkenen og spikres inn i toppen av karmen med et minimum av en spiker på hver side.

Velg rekkefølgen du vil bygge dine murer. Vi foreslår at du begynner med en vegg som ikke har noen vinduer eller dører, hvis mulig.

Velg din Dørterskler lager slik at det er så rett som mulig. Ved bestilling, oppgi god rett plate lager 12 "til 14" lang. Hvis det er lenger enn dette, er det sannsynlig å ha noen varp eller bue. Hvis veggene er lengre enn 14 fot vil du ønsker å bruke mer enn ett stykke lager. Når du gjør dette, finner vi disse retningslinjene for å gi de beste resultatene.

 • Ikke bruk stykker under 6 'i lengde hvis mulig.
 • Bottom plate skjøter kan være hvor som helst, men topplate skjøter kan bare skje i sentrum av en stud for å sikre styrken på topplaten.
 • Skjøter i topp og bunn plater skal skilles med minimum 4 meter på den horisontale og skjøter i hatten plate (den øverste av de to øverste platene) må være minst 4 meter fra noen spleise på topplaten. Før du velger din terskel eller bunnplater, sjekk kode * for å se om redwood eller trykkimpregnert lager er nødvendig eller ønskelig. Plasser dem med vegg topplater å gjøre veggen layout. Hele veggen er bygget først, deretter løftet på plass før dørterskler er festet til skive.
 • Den totale lengden på hver plate tilsvarer den totale utenfor lengden av veggene mindre 3 og 1/2 tommer (godtgjørelsen for vegger overlappende i hjørnene). Slutten på en vegg stopper ved enden av plattformen på den ene siden mens den andre enden av veggen stopper kort etter 3 1/2 "og overlappes av den kryssende veggen som går til enden av plattformen.
  Intro - Materialer - Foundation - Legging Wall - Posisjonering / Framing - Tak montasjeteknikk - vindsperre - Windows - Fasader / bjelkelaget - Felt / asfalt
  velkommen
  Hjemmeside  /  Utvendig oppussing  /  Garasjer  /  Garage bygning